Nieuwsberichten >>

  • zaterdag 6

    Posted by INWA Nederland

    INWA WORLD CUP 2019 – evenementen wereldwijd

    INWA World Cup worldwide

    Internationaal gaan steeds meer landen op initiatief van INWA World Cup evenementen organiseren. In landen als Engeland,Frankrijk, Italie, China (2019), Japan(2019) en Estland(2019) is het zeer populair om deel te nemen aan deze World Cups. INWA Internationaal heeft inmiddels een officieel reglement en handboek hiervoor opgesteld om deze ontwikkeling in goede en veilige banen te leiden.  

    Lees meer
  • zaterdag 6

    Posted by INWA Nederland

    23 juni Nordic Walking MS Motion in Almere in samenwerking met het MS fonds

    INWA Nederland zal samen met opleidingscentrum en pole-leverancier Elmakes, op 23 juni in Almere aanwezig zijn op het MS Motion sponsorevenement van het Nationaal MS Fonds.  Zij zullen daar MS patienten kennis laten maken met de voordelen van het lopen met Nordic Walking poles. INWA Nederland en haar instructeurs zullen in het land contact leggen met lokale MS patiënten verenigingen om introductie lessen Nordic Walking te gaan verzorgen.

    Lees meer
  • zaterdag 6

    Posted by INWA Nederland

    Nieuwe Nordic Walking poles!

    Nieuwe frisse Nordic Walking poles. Elmakes,  Nederlands leverancier van Nordic Walking poles heeft een nieuwe frisse kleur opgenomen in haar assortiment. Olijfgroen tussen de frisse lentekleuren is waar de Nordic Walker op getrakteerd wordt tijdens de wandeling.  U kunt de nieuwe poles bestellen: info@elmakes.nl

    Lees meer