Nieuwsberichten >> Noord-Brabant & Provincies

Lunchwandelen bij Stap Vooruit vanuit Berlicum

Lees waarom u zou moeten kiezen om ook te gaan lunchwandelen. 

Stap Vooruit Lunchwandeling 

Beste Nordic walkers, wandelaars en natuurliefhebbers,

Naast de wekelijkse Nordic Walking trainingen organiseer ik af en toe eens een lange wandeling, en deze onderbreken we dan met een lunch bij een horecaonderneming. Deze wandelingen zijn wisselend op woensdag, donderdag of vrijdag.

Waarom? Omdat het leuk is om eens ergens anders te gaan wandelen, het gezellig is om samen te lunchen en elkaar beter te leren kennen. Om te genieten van de natuur en tevens aan de conditie te werken.

Voor wie? Iedereen die tijd en zin heeft om een hele dag te gaan wandelen in een ontspannen tempo, tegen de 5 km /uur. Met of zonder Nordic Walking poles.
We gaan in een groep van maximaal 20 personen.

De data van de lunchwandelingen worden zeer op tijd aangegeven, en als de wandeling helemaal uitgewerkt is, krijgt iedereen die interesse heeft de gegevens waar en hoe laat we verzamelen, waar de wandeling heen gaat e.d. incl. een tijdsindicatie erbij.

Kosten: € 7,50 per keer, contant of per bank te voldoen voor de wandeling.

Lunchkosten en drinken voor en achteraf de wandeling: Ieder betaalt wat hij/zij bestelt.
Autokosten: Vanaf Berlicum gaan we met zo min mogelijk auto’s naar de vertrekplek van de wandeling. Afhankelijk van de afstand betaald ieder die meerijd een vergoeding voor de autokosten.

Heeft u interesse in deze lunchwandelingen laat het me dan weten, dan stuur ik uitgebreide informatie over de eerst volgende data en indien hij is uitgewerkt de volgende wandeling.

Stap Vooruit, Risja van Liempd, stapvooruit@kpnplanet.nl
of 06-23412452