Nieuwsberichten >> Gelderland & Provincies

Nordic Walking bij Wandel je fit, in Culemborg

Wilt u fitter worden en genieten van het buiten zijn met een groep mensen? Dan is Nordic Walking de geschikte sport voor u. Nordic Walking is voor jong en oud, actief of inactief. Ook voor mensen met lichamelijke beperkingen kan Nordic Walking een zeer geschikte manier van bewegen zijn om fitter te worden en de conditie te verbeteren.


Waar:
Er wordt gestart vanuit verschillende locaties in en rond Culemborg: tussen Lekdijk en boomgaarden van De Betuwe.

Het Nordic Walking initiatief in Culemborg wordt ondersteund door de gemeente: Culemborg Gezond en in Beweging.

Nordic Walking op maat:
Er wordt wekelijks lesgegeven in een kleine groep. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en worden eventuele risico’s op blessures tot een minimum beperkt.

Hoe:
Afhankelijk van de conditie van de deelnemers bestaan de lessen uit Nordic Walking wandelingen, maar ook (lichte) training en oefeningen kunnen onderdeel van het lesprogramma zijn. Zo worden uw conditie en uithoudingsvermogen verbeterd en wordt u fitter. Het is mogelijk om gezamenlijk deel te nemen aan landelijk georganiseerde (Nordic Walking) wandelevenementen.

Wie:
De lessen worden gegeven door Geertje Braakman, INWA gecertificeerd Nordic Walking Instructeur. Geertje begeleidt al ruim 15 jaar mensen naar een gezonde leefstijl. Beweging is daar een belangrijk onderdeel van.
Voor informatie en aanmelden:
Tel. 06-11922826, email: info@wandel-je-fit.nl

www.wandel-je-fit.nl