Nieuwsberichten >> Gelderland & Provincies

Nordic Walking wandel- en trainingsgroep Wandel je Fit Culemborg

Hebt u al eerder Nordic Walking beoefend en/of heeft u de techniekcursus gevolgd, dan kunt u deelnemen aan de wandel- en traininggroep. Tijdens deze les doen we warming-up en cooling-down oefeningen, verbeteren we de techniek als dat nodig is, kunnen we oefeningen doen om de conditie te verbeteren en gaan we natuurlijk ook van de omgeving genieten door lekker een stuk te wandelen.

 

Vanaf dinsdag 1 mei 2018 zal er wekelijks een groepswandeling of -training zijn.

Stap over de drempel en doe mee!

U kunt u hiervoor opgeven door even te bellen met 06-11922836 of via geertjebraakman@ziggo.nl .

Belangrijk is, dat u wel de basistechniek onder de knie hebt om mee  te kunnen doen.
Hebt u nog geen ervaring met Nordic Walking? Volg dan de techniekcursus. Dat kan in groepsverband of middels privélessen.
Kijk voor meer informatie op de website www.wandel-je-fit.nl.

Afhankelijk van de conditie van de deelnemers, kunnen we een uur wandelen, oefeningen doen om de techniek en/of de conditie te verbeteren.

Kosten:
U kunt deelnemen voor een losse wandeling, dan betaalt u € 4,50 per keer, contant te betalen na afloop van de wandeling. U kunt ook een ‘strippenkaart‘ kopen voor 10 x deelname, dan betaalt u € 40,- in één keer.

Tijdstip:
De wandelingen starten om 09.30 uur, vanaf wisselende locaties. Neemt u van te voren contact op als u deel wilt nemen.

Waar:
We wandelen vanaf wisselende locaties. Gelet wordt op bereikbaarheid, afwisseling van het terrein en de conditie van de deelnemers. U kunt ook inschrijven voor de incidentele wandeling met Nordic Walking stokken. Geef uw mailadres door onder vermelding van interesse incidentele wandeling. U wordt dan op de hoogte gehouden waar en wanneer een wandeling wordt georganiseerd door Wandel je Fit.

Bent u geïnteresseerd voor deelname aan de wandel- en trainingsgroep, meldt u zich dan aan. 1 mei starten we vanaf locatie De Meent in Beusichem, tijdstip 09.30 uur tot ca 10.30 uur. Na afloop drinken we een kop koffie of thee.

Geertje Braakman – INWA Nordic Walking Instructeur in Culemborg
tel. 06-11922836

www.wandel-je-fit.nl