Kennismakingslessen

Om kennismakingslessen Nordic Walking te kunnen vinden, klikt u hiernaast op de provincie waar u de kennismakingsles Nordic Walking wilt volgen.

Indien er geen kennismakingslessen  in uw provincie vermeld staan, dan kunt u onder de knop WAAR een Nordic Walking instructeur vinden bj u in de buurt. U kunt hem of haar vragen wanneer er weer kennismakingslessen georganiseerd worden of op afspraak een keer meewandelen.

 

pijl-provincies

Wilt u individueel of als groep kennis maken met Nordic Walking, dan kunt u altijd een kennismakingsles of introductieles volgen in uw provincie. Tijdens de Nordic Walkingtocht onder leiding van een instructeur kunt u zelf ervaren wat het is om met stokken te wandelen. Ook krijgt u informatie over deze sport en over de materialen. Als u het leuk vindt, kunt u daarna besluiten om de Nordic Walking techniek echt te leren door een cursus te volgen. Maak familie, vrienden en kennissen enthousiast en kom Nordic Walken !

Probeer het uit en kijk bij onze aangesloten INWA Nordic Walking  instructeurs onder de button WAAR, om te informeren naar de mogelijkheden voor uw Nordic Walking kennismakingslessen, cursussen en wandeltraining.