Intro homepage

Wilt u INWA instructeur worden?

Marco Maas – International INWA Trainer en opleider in Nederland

Instructeurs aangesloten bij INWA Nederland – Stichting Nordic Walking Nederland, zijn een betrouwbare garantie dat u de techniek van Nordic Walking onder de knie krijgt. Wilt u ervaren wat Nordic Walking met uw spieren doet, wilt u uw uithoudingsvermogen verbeteren, gewicht verliezen, of gewoon heerlijk wandelen maar dan op een iets pittigere manier? Schrijf dan eens in voor een proefles bij een aangesloten INWA instructeur van Stichting Nordic Walking Nederland. Hierbij kunt u gebruik maken van de poles van de instructeur.Waarom Nordic Walking?

Bij de preventie tegen COVID-19 speelt het immuunsysteem de belangrijkste rol.
Lichaamsbeweging is een belangrijke factor om het immuunsysteem te verbeteren.
Overgewicht, beperkte nachtrust en slechte voeding  zijn andere negatieve factoren welke het  immuunsysteem verstoren.

Natuurlijk kunnen deze factoren niet voorkomen dat u besmet raakt, maar een optimaal werkend immuunsysteem helpt u bij het voorkomen van besmetting en het herstel

Waarom zou u Nu starten met Nordic Walking?
Het is wetenschappelijk bewezen dat uw uithoudingsvermogen en fitheid verbetert.
Bewegen in de natuur geeft rust, kan overal, u hoeft geen trainingstijden af te spreken en de kans op besmetting is nihil.
Uw trainingsgebied kan al bij de voordeur starten.
Bij een goed aangeleerde Nordic Walking techniek gebruikt u vrijwel alle spiergroepen, uw stabiliteit, looptechniek en houding zullen verbeteren.
Tijdens Nordic Walking  wordt de belasting op heup- en kniegewricht verlaagd.
Door de afwisseling van aanspanning en ontspanning in de spieren vermindert de spierspanning  en verminderen nek- schouderklachten. Nordic Walking geeft plezier en gezelligheid en geeft verbondenheid met de natuur.
LEES MEER OP DEZE LINK !!