Nieuwsberichten >> Nieuws algemeen

Ontdek bewegen ! Bewegen werkt !

Het voorjaar is aangebroken. Wilt u ook de frisse buitenlucht in en een daadwerkelijke start maken met gezond bewegen ?

Onze INWA instructeurs zijn specialist op gebied van bewegen en hebben ook ervaring en specialisme in het begeleiden van mensen die willen Nordic Walken maar die lichamelijke beperkingen hebben zoals COPD, Diabetes, hartfalen, Parkinson e.d.  De INWA instructeur is een uitstekende wandeltrainer die u helpt uw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.                                                              

 

 

Zij hebben vaak wandeltraining groepen op diverse niveau’s, dus als u aankomende periode heerlijk stevig wilt Nordic Walken, of gewoon weer wat meer conditie wilt opbouwen na uw vakantieperiode, dan adviseren wij u om via onze WAAR button een instructeur bij u in de buurt te selecteren en met hem of haar contact op te nemen.

Mensen die dit soort beperkingen hebben denken vaak dat zij niet kunnen sporten en dus hun conditie niet kunnen verbeteren.

Veel sporten stellen hoge eisen aan het bewegingsapparaat en de fitheid van de deelnemer. Zij zijn daardoor voor het grootste deel van de bevolking te vermoeiend en te uitputtend. Nordic Walking blijkt voor jong en oud, actief of inactief, met of zonder lichamelijke beperking, de ideale beweegactiviteit voor het onderhouden en opbouwen van gezondheidsniveau, het verbeteren van fitheid en het verleggen van sportieve grenzen.