Nieuwsberichten >> Noord-Brabant & Provincies

Nieuwe kennismakingslessen Nordic Walking in Berlicum en Rosmalen

Tijdens de kennismakingsles krijgt u uitleg over het ontstaan van Nordic Walking, er wordt verteld waar een goede Nordic Walking pole (stok) aan moet voldoen, en u maakt kennis met het Nordic Walking door middel van een wandeling door het bos.

R van Liempd klein

Plaats:
Berlicum

Locatie:
Verzamelen op carpool plaats bij de Wamberg 8, 5258 SM BERLICUM

Datum:
Dinsdag 28 september 2021 Van 9.00 uur tot 10.30 uur

En:

Zaterdag 2 oktober 2021 Van 10.45 uur tot 12.15 uur

Uiteraard houden we de 1,5 mtr. afstand aan, en zijn we steeds buiten, dus een veilige manier om in deze tijden toch in groepsverband aan conditie en welzijn te werken!

Tijdens de kennismakingsles krijgt u uitleg over het ontstaan van Nordic Walking, er wordt verteld waar een goede Nordic Walking pole (stok) aan moet voldoen, en u maakt kennis met het Nordic Walking door middel van een wandeling door het bos. Vervolgens kunt u beslissen of Nordic Walking iets voor u is, en of u doorgaat met de cursus. De totale cursus bestaat uit 6 lessen van tenminste 1 uur. Deze cursussen worden wekelijks gehouden op dezelfde dagen en tijdstippen als de kennismakingslessen. (bij voldoende aanmeldingen) Wilt u meer informatie over deze kennismakingsles of over de mogelijkheden van het volgen van een cursus, of over deelname aan doorloopgroepen bel of mail dan naar onderstaand adres. In overleg zijn, bij voldoende belangstelling, ook andere data mogelijk.

Kosten: € 12,50 voor de kennismakingsles; dit is inclusief gebruik van de poles en wat te drinken na afloop.

Benodigdheden:

Gemakkelijk zittende kleding aangepast aan de weersverwachting en bij voorkeur lage wandelschoenen.

Aanmelden:

Stap Vooruit Nordic Walking Risja van Liempd Tel 06-23412452 e-mail: stapvooruit@kpnplanet.nl