Nieuwsberichten >> Noord-Brabant & Provincies

Nieuw: Stap Vooruit Dagwandelingen

Naast de wekelijkse Nordic Walking trainingen organiseert Stap Vooruit af regelmatig een lange wandeling. Deze onderbreken we of sluiten we af met een lunch bij een horecaonderneming. De wandelingen zijn wisselend op woensdag of vrijdag en soms op donderdag.

Waarom? Omdat het leuk is om eens ergens anders te gaan wandelen, het gezellig is om samen te lunchen en elkaar beter te leren kennen. Om te genieten van de natuur en tevens aan de conditie te werken.

Voor wie? Iedereen die tijd en zin heeft om een hele dag ong. 20 km of een flink stuk van de dag ong. 12 km, te gaan wandelen in een ontspannen tempo, tegen de 5 km /uur. Met of zonder Nordic Walking poles.

We gaan in een groep van maximaal 20 personen.

De data van de dag wandelingen worden zeer op tijd aangegeven, en als de wandeling helemaal uitgewerkt is, krijgt iedereen die interesse heeft de gegevens waar en hoe laat we verzamelen, waar de wandeling heen gaat e.d. incl. een tijdsindicatie erbij.

Kosten: € 7,50 per keer, contant of per bank te voldoen voor de wandeling.

Lunchkosten en drinken voor en achteraf de wandeling: Ieder betaalt wat hij/zij bestelt.

Autokosten: Vanaf Berlicum gaan we met zo min mogelijk auto’s naar de vertrekplek van de wandeling. Afhankelijk van de afstand betaald ieder die meerijdt een vergoeding voor de autokosten.

Heeft u interesse in deze dag wandelingen laat het me dan weten, dan stuur ik uitgebreide informatie over de eerstvolgende data en indien hij is uitgewerkt de volgende wandeling.

Stap Vooruit, Risja van Liempd, stapvooruit@kpnplanet.nl 

of 06-23412452

Met vriendelijke groet,

Stap Vooruit

Risja van Liempd