Nieuwsberichten >> Noord-Holland & Provincies

Kennismakingsles Nordic Walking in Velsen-Zuid

Lichaamsbeweging moet!!!!!! Het is namelijk een van de pijlers in de COVID-19 tijd voor het onderhouden van uw fitheid. Elmakes biedt u binnenkort weer een unieke kans om een kennismakingsles Nordic Walking te volgen in Velsen Zuid. Wilt u nu alvast al meer weten of deelnemen? Bel of mail dan naar 023-5391714 of info@elmakes.nl

Marco Maas, INWA Internationaal trainer/fysiotherapeut is sinds 2003 het gezicht van Nordic Walking in Nederland. Hij stelt u nu in de gelegenheid kennis te maken met Nordic Walking door middel van introductielessen.

Tijdens de 5 kwartier durende introductieles kunt u proeven aan Nordic Walking en ervaren hoe de poles uw hele lichaam activeren. Daarnaast krijgt u natuurlijk alle informatie welke u wenst en is er tijd voor uw persoonlijke vragen.

De kosten bedragen € 10,– inclusief het gebruik van poles en een kopje koffie/thee na afloop

Blijf gezond en blijf in beweging met Nordic Walking, geef u op via info@elmakes.nl of telefonisch 023-5391714

Wilt u meer weten kijk op www.elmakes.nl

 

Unicode

Kennismaken, technieklessen en (Nordic) wandeltraining, het kan allemaal in Velsen.

Sinds 1995 organiseert Elmakes trainingen sportief wandelen en Nordic Walking trainingen in Velsen en   omstreken. Door middel van deze trainingen kunt u werken aan uw algehele   fitheid en uithoudingsvermogen. De UKK 2-km wandeltest dient als uitgangspunt   voor uw individuele trainingsadvisering.

In groepsverband kunt u door gebruik te maken van hartslagmeters   optimaal werken aan uw eigen trainingsdoelen.

Een sportief wandel- en Nordic Walking training bestaat altijd uit een warming-up waarin er   oefeningen gedaan worden ter mobilisering (lenig maken) van alle grote   gewrichten. Aansluitend wordt er getraind volgens de nieuwste trainingsprincipes   om het uithoudingsvermogen optimaal te verbeteren. Trainen in groepsverband is   motiverend, stimulerend en gezellig.

Voor meer informatie kunt u bellen met 023-5391714 of mail naar info@elmakes.nl of kijk op de website van Elmakes