Nieuwsberichten >> Noord-Holland & Provincies

Nordic Walking in Velsen-Zuid

Lichaamsbeweging, het is o zo belangrijk! Het is namelijk een van de pijlers voor het onderhouden van uw fitheid. Bij Elmakes kunt u in overleg een kennismakingsles Nordic Walking aanvragen in Velsen.
Bel of mail dan naar 023-5391714 of info@elmakes.nl

Marco Maas, INWA Internationaal trainer/fysiotherapeut is sinds 2003 het gezicht van Nordic Walking in Nederland. Hij stelt u nu in de gelegenheid kennis te maken met Nordic Walking door middel van introductielessen.

Tijdens de kennismakingsles kunt u ervaren hoe de poles uw hele lichaam activeren. Daarnaast krijgt u natuurlijk alle informatie over Nordic Walking en is er tijd voor uw persoonlijke vragen.

Blijf gezond en blijf in beweging met Nordic Walking, geef u op via info@elmakes.nl of telefonisch 023-5391714

Wilt u meer weten kijk op www.elmakes.nl

 

Unicode

Kennismaken, technieklessen en (Nordic) wandeltraining, het kan allemaal in Velsen.

Sinds 1995 organiseert Elmakes trainingen sportief wandelen en Nordic Walking trainingen in Velsen en   omstreken. Door middel van deze trainingen kunt u werken aan uw algehele   fitheid en uithoudingsvermogen. De UKK 2-km wandeltest dient als uitgangspunt   voor uw individuele trainingsadvisering.

In groepsverband kunt u door gebruik te maken van hartslagmeters   optimaal werken aan uw eigen trainingsdoelen.

Een sportief wandel- en Nordic Walking training bestaat altijd uit een warming-up waarin er   oefeningen gedaan worden ter mobilisering (lenig maken) van alle grote   gewrichten. Aansluitend wordt er getraind volgens de nieuwste trainingsprincipes   om het uithoudingsvermogen optimaal te verbeteren. Trainen in groepsverband is   motiverend, stimulerend en gezellig.

Voor meer informatie kunt u bellen met 023-5391714 of mail naar info@elmakes.nl of kijk op de website van Elmakes