Nieuwsberichten >> Noord-Brabant & Provincies

Trainingsgroep/doorloop groep Nordic Walking in Berlicum en Rosmalen

Nordic Walking Trainingsgroep/ doorloopgroep
Dinsdagochtend 10.30 uur, donderdag 9.00 uur of zaterdag om 9.00 uur

Stap Vooruit Nordic Walking heeft een aantal trainingsgroepen/c.q. doorloopgroepen
Deze groepen zijn er voor mensen die de techniekcursus Nordic Walking hebben afgerond, maar wel wekelijks in groepsverband aan conditie en welzijn willen werken.

Met deze doorloopgroepen wordt er onder begeleiding een Nordic Walking tocht gemaakt, met daarin afwisselend aandacht voor techniek, loopscholing en spelvormen.
De training duurt ruim 1 uur. En we lopen in een normaal tot stevig tempo. 5 tot 7 km /uur.
Is dit een te hoog tempo en wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan is de dinsdagmiddag groep van 13.30 uur wellicht iets voor u. Deze training duurt ook max. 1 uur.

We starten meestal vanaf de Wamberg in Berlicum, maar ook vanaf een zandpad bij de Waterleidingstraat in Rosmalen. Daarbuiten lopen we ook op andere plekken zoals de bossen bij Heeswijk, natuurgebied de Kampina, de Maashorst en de Vughtse Heide.

Heeft u belangstelling voor deze doorloopgroep of een van de andere groepen of wilt u meer informatie over de cursus Nordic Walking? Neem dan contact op met Stap Vooruit, Risja van Liempd Tel 06-23412452, of mail: stapvooruit@kpnplanet.nl

Is dit een te hoog tempo en wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan is de dinsdagmiddag groep van 13.30 uur wellicht iets voor u.

 

Stap Vooruit Trainingsgroepen  Stap Vooruit Trainingsgroepen - 2