Nieuwsberichten >> Noord-Brabant & Provincies

Trainingsgroep/Doorloop groep Nordic Walking rustig tempo in Berlicum en Rosmalen

Trainingsgroep/ doorloopgroep Nordic Walking rustig tempo elke dinsdag 13.30 uur 
Stap Vooruit Nordic Walking heeft een aantal trainingsgroepen/c.q. doorloopgroepen
Deze groepen zijn er voor mensen die de techniekcursus Nordic Walking hebben afgerond, maar wel wekelijks in groepsverband aan conditie en welzijn willen werken.

 

De dinsdagmiddag groep van 13.30 uur is speciaal bestemd voor mensen die het iets kalmer aan willen doen, maar toch onder deskundige leiding hun conditie willen behouden of verbeteren.
Het tempo in deze groep is aangepast aan de mogelijkheden en de training duurt niet langer dan 1 uur. Als blijkt dat uw conditie zodanig verbetert dat deze groep geen uitdaging meer is voor u  kunt u doorstromen naar een van de andere doorloopgroepen.
Deze groep is uitermate geschikt voor mensen die hun conditie heel rustig aan willen opbouwen.

Met deze doorloopgroep wordt er onder begeleiding een Nordic Walking tocht gemaakt, met daarin afwisselend aandacht voor techniek, loopscholing en spelvormen.

Wilt u toch liever stevig doorstappen, dan zijn een van de andere groepen wellicht iets voor u: Dinsdagochtend 10.30 uur, donderdag 9.00 uur of zaterdag om 9.00 uur

We starten vaak vanaf de Wamberg in Berlicum, of vanaf een zandpad bij de Waterleidingstraat in Rosmalen. Daarbuiten lopen we ook op andere plekken zoals de bossen bij Heeswijk, natuurgebied de Kampina, de Maashorst en de Vughtse Heide.
Heeft u belangstelling voor deze doorloopgroep of een van de andere groepen of wilt u informatie over de cursus Nordic Walking?
Neem dan contact op met Stap Vooruit, Risja van Liempd Tel 06-23412452, of mail: stapvooruit@kpnplanet.nl

Stap Vooruit Trainingsgroepen rustig tempo