Nieuwsberichten >> Nieuws algemeen

Doe mee aan de Wandel Challenge van 30 dagen!

INWA Nederland heeft een nieuwe uitdaging voor alle (Nordic ) wandelaars in deze Corona tijd: Wandelen is een van de bouwstenen voor het onderhouden van uw afweersysteem. Heel belangrijk in deze Covid tijd.
In groepsverband kunt u dit helaas nu niet beoefenen. Het is daarom dat wij in deze Wandel Challenge virtueel, in groepjes een echte afstand gaan lopen van bijvoorbeeld Het Pieterpad, de route naar Rome of zelfs naar Santiago de Compostela. Dit is super leuk !

U maakt onderdeel uit van een virtueel wandelgroepje wat begeleid wordt door een aanvoerder. U noteert uw dagelijkse daadwerkelijke afgelegde kilometers of stappen en geeft die 2x per week door aan de aanvoerder. Elke deelnemer van de groep doet dit en zo gaat u in virtueel groepsverband op stap op bijvoorbeeld Het Pieterpad (500 km), richting Rome (1600 km) of Santiago de Compostela (2600 km). Op dit moment zijn er al ruim 250 mensen op pad gegaan. Uw aanvoerder communiceert waar u bent op het Pieterpad of op uw weg naar Rome of andere plaats.

Uw aankomst op de eindbestemming is uw triompf !!!

Nieuwsgierig geworden naar dit initiatief ?
Neem dan contact op met een INWA instructeur bij u in de buurt of vraag welke instructeurs aan dit project meedoen!