Nieuwsberichten >> Nieuws algemeen

Nieuwe INWA Instructeurscursus uitgesteld tot nader order i.v.m. Covid-19 restricties

I.v.m. de maatregelen van het kabinet, hebben wij helaas de instructeurscursus van oktober moeten uitstellen. Zodra het weer mogelijk is om te starten, zullen wij de huidige cursisten informeren.

Wilt u ook INWA instructeur Nordic Walking worden? Door de beperkingen welke een gevolg zijn van COVID-19 is er een groot animo onder mensen van 40 jaar en ouder om buiten te gaan sporten. Wilt u straks privé les geven of in groepsverband deze prachtige buitensport uitdragen, schrijf u nu dan in voor de eerstvolgende INWA cursus Instructeur Nordic Walking.

Voor meer informatie info@elmakes.nl

De cursuslocatie is Covid-19 proof en de opleiding zal gegeven worden door onze International Trainer Marco Maas, grondlegger van Nordic Walking in Nederland.

Wilt u INWA instructeur worden en beschikt u over de juiste vooropleiding? Geef u op via onderstaande button.
Bent u al INWA instructeur en heeft u behoefte aan uitbreiding van uw team, of bent u aan het kijken naar een geschikte opvolging? Meld dan uw kandidaat bij ons aan en profiteer van de INWA korting die u heeft door uw donateurschap.
Heeft u niet helemaal de juiste vooropleiding maar wilt u toch graag INWA instructeur worden? Stuur dan een mail en informeer naar de mogelijkheden!

Cursusmaterialen, koffie, thee en lunches zijn inbegrepen.

AANMELDEN